Messi: “Nikad ne bih učinio ono što je Ronaldo, a Barcelona je dovela novog Xavija“!

Messi: “Nikad ne bih učinio ono što je Ronaldo, a Barcelona je dovela novog Xavija“!

Argentinac je ostao začuđen Ronaldovim potezom.

Lionel Messi u svom intervjuu za Radio Catalunya raspričao se o velikom rivalu Cristianu Ronaldu i njegovom odlasku iz madridskog Reala.

“Real Madrid jedna je od najboljih momčadi svijeta i ima odlične igrače, no evidentno je da im nedostaje Ronaldo. Real je bez njega oslabljen, a Juventus je jedan od jasnih favorita za osvajanje Lige prvaka“, započeo je.

“Jako me iznenadio njegov odlazak jer nikad nisam mogao ni zamisliti da bi otišao iz Madrida pa i potpisao za Juventus. Mnogi klubovi su ga htjeli, ali otišao je u vrlo dobar klub. Osobno, nikada ne bih napustio Barcelonu jer ovdje imam sve. Došao sam s 13 godina i proveo gotovo cijeli život ovdje, u najboljem klubu na svijetu i jednom od najboljih gradova te nemam potrebu ići bilo gdje drugdje“, priznao je.

Za kraj se osvrnuo i na Barcelonina pojačanja ovog ljetnog prijelaznog roka:

“Igrači koji su došli, Vidal, Malcom, Lenglet i Arthur, vrlo su dobri. Nisam toliko znao o Arthuru, ali čini se sličnim Xaviju jer je pouzdan i lopta je kod njega sigurna. Igra kratkim dodavanjima i ne gubi loptu, baš igra stilom La Masije. Arturo je vješt igrač i tip igrača koji sve radi dobro, kako s loptom, tako i s tjelesnom snagom koju posjeduje“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.