Milan dovodi jednog od najboljih stopera svijeta iz redova velikih rivala

Milan dovodi jednog od najboljih stopera svijeta iz redova velikih rivala

Nakon što je Milan prešao granicu potrošnje od 100 milijuna eura činilo se kako će talijanski klub mirovati u narednom periodu, no Milanovi čelnici su spremili novo veliko iznenađenje. Jedan od najboljih stopera svijeta Leonardo Bonucci na pragu je Milana nakon velike svađe s Juventusovim trenerom Massimilianom Allegrijem.

Nastavak je to nategnutih odnosa između Allegrija i Bonuccija, koji su i prošle sezone pokazivali velike trzavice, a odluka kluba je kako ne želi držati nezadovoljnog igrača. Juventus ga je htio prodati izvan Italije, no obiteljska situacija Bonuccija je takva da u obzir dolaze samo klubovi iz Italije.

Dogovor između dvije strane ide iznimno brzo, te postoji usmeni dogovor kako će Bonucci postati igrač Milana, a De Sciglio će preći u redove Stare dame. Milan će jednog od najboljih stopera svijeta platiti oko 40 milijuna eura, dok se očekuje kako će Juventus De Sciglia platiti između 10 i 15 milijuna eura.

Bonucci je za reprezentaciju Italije skupio 70 nastupa, a u karijeri je igrao za Inter, Treviso, Pisu, Bari i Juventus. U narednim satima Milan bi trebao potvrditi ovaj dogovor, a potpiše li Milan Bonuccija bio bi to već deveto pojačanje Milana i svakako najzvučnije koje bi pokazalo kako nova kineska uprava želi što brže Milan vratiti u svjetski vrh.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.