Miljenik Torcide ostao bez kluba

Miljenik Torcide ostao bez kluba

Shenzen nije produžio ugovor Ohandzi jer želi dovesti neko veliko ime.

Franck Ohandza napustio je Shenzhen, te je kao slobodan igrač u potrazi za novim klubom! I sada je prava prilika da ga čelnici Hajduka vrate na Poljud. Kamerunski napadač bio je miljenik navijača Hajduka, a onda se u veljači za 1,3 milijuna eura zaputio u Kinu. I tamo nastavio igrati na visokoj razini, njegov se Shenzhen plasirao u elitni rang kineskog nogometa, a Ohandza je u tom periodu – oduševio. U 20 prvenstvenih dvoboja postigao 18 golova, k tome dodao i 11 asistencija.

Shenzhen ulaskom u Prvu ligu nije odlučio produljiti ugovor s 27-godišnjim igračem, već svoje napadačke redove za velik novac planiraju osnažiti nekim respektabilnijim europskim igračem. Franck Ohanzda tako je (ipak neočekivano) postao slobodan igrač, pa sada već osluškuje nove europske ponude. Hajduk u ovom slučaju mora biti brz i odmah reagirati, pa pokušati nagovoriti Ohandzu na povratak u Split.

Splićani bi tome dobili dokazanog napadača, igrača na kojem bi još jednom mogli pristojno zaraditi, a Siniša Oreščanin riješio bi svoje napadačke probleme i pronašao ofenzivca koji bi Hajduk mogao odvesti i do Europe. Navijači Hajduka već su nestrpljivi, na potezu su čelnici kluba. A budite sigurni, Ohandza i neće dugo biti slobodan igrač.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.