Mini vatreni savladali i Češku

Mini vatreni savladali i Češku

Davor Kanjuh upisao se dvaput u strijelce, a sudjelovao je i kod trećeg pogotka.

Odigrala je futsal reprezentacija Hrvatske i drugi susret na turniru Višegrad 4 nacije koji se igra u mađarskom Debrecenu, a u drugom kolu pobijedili smo reprezentaciju Češke sa 3:1, te tako uoči zadnjeg kola osvojili prvo mjesto.

Hrvatska je povela već u trećoj minuti, kada je Matej Horvat ostavio povratnu loptu Davoru Kanjuhu, a ovaj sa 15-ak metara pogodio od lijeve vratnice kroz šumu nogu. Drugi gol postigao je kapetan Dario Marinović u 14. minuti nakon što je Josip Suton presjekao loptu na centru i povukao kontru 3 na 2, nakon što je odigrao dupli pas sa Kanjuhom priredio je zicer za Marinovića kojem nije bilo teško zabiti. U 18. minuti Suton je izveo korner, vratio povratnu loptu za Kanjuha koji pogađa kao i kod prvog gola od vratnice, samo što je sada bio par metara bliže golu. Česi su uspjeli smanjiti 23 sekunde prije kraja prvog dijela nakon što je kapetan Lukas Resetar odlično prošao po lijevoj strani i šutnio loptu prema golu gdje je David Drozd lijepo prsima proslijedio loptu iza Luketinovih leđa. Kao i u utakmici protiv Slovačke golova u drugom poluvremenu nije bilo.

Hrvatska će sutra u 18 sati odigrati posljednje kolo protiv domaćina Mađarske, a budući da smo osigurali prvo mjesto više prilike mogu očekivati igrači koji su bili u drugom planu.

Češka – Hrvatska 1:3   strijelci:  0:1  Davor Kanjuh u 3. min, 0:2 Dario Marinović u 14. min, 0:3 Davor Kanjuh u 18. min, 1:3 David Drozd u 20.min

Češka: Kubicek, Holy, Zaruba, P.Drozd, Hrdina, Resetar, Cerny, Koudelka, Seldler, D.Drozd, Gercak, Kovacs, Vnuk, Kremen.

Hrvatska: Luketin, Čekol, Jurlina, Martinac, Šamija, Pandurević, Marinović, Perić, Kanjuh, Suton, Horvat, Sekulić, Mudronja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.