Miočić i Cormier kao glavna borba UFC 236

Miočić i Cormier kao glavna borba UFC 236

Naš borac poziva Cormiera na borbu za titulu najboljeg teškaša svijeta

facebook.com/OfficialStipeMiocic

Daniel Cormier, UFC 236 još uvijek nema glavnu borbu. Fanovi zaslužuju borbu za teškašku titulu. Ja protiv tebe, 13. travnja, itekako ima smisla. Hoćemo li to službeno dogovoriti ili što, napisao je Stipe Miočić na svom Twitter profilu.

Američki borac hrvatskih korijena ‘na čekanju’ je još od poraza protiv Cormiera u kojem je izgubio titulu, a od tog trenutka Miočić na sve moguće načine pokušava doći do revanša. Njegova najnovija ideja  ima smisla, no Cormier je nedavno rekao kako je ozlijeđen, ali i da Miočić treba odraditi još jednu borbu prije nego li dobije šansu za uzvrat.

Situacija u teškoj kategoriji je zamršena. Francis Ngannou opet je u naletu nakon velike pobjede protiv Velasqueza pa postoji mogućnost da bi prvo mogli gledati Stipe – Ngannou 2, a pobjednik tog meča trebao bi biti novi/stari izazivač za pojas teškaškog prvaka.

Ipak, postoje i druga rješenja za spomenuti UFC 236. Spominje se borba za privremenu titulu lake kategorije između Conora McGregora i Donalda ‘Cowboya’ Cerronea. Sve su to samo nagađanja, jer ipak zadnju riječ ima profit i Dana White

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.