Mišković najavio novu Rijeku koja će osvajati titule i razvijati kvalitetne mlade kadrove

Mišković najavio novu Rijeku koja će osvajati titule i razvijati kvalitetne mlade kadrove

Mišković s optimizmom gleda u budućnost.

Vlasnik i predsjednik Rijeke, Damir Mišković, imao je iznimno uspješnu 2017. godinu u kojoj je osvojio sve što se osvojiti dalo. Rijeka je uzela dvostruku krunu i pristojno nastupila u Europskoj ligi, da bi na kraju godine Mišković postao i većinski vlasnik kluba. U intervjuu za Sportske novosti otkrio je neke svoje buduće planove.

“Nikada se neću pomiriti s tim da nismo prvi, ili da ne igramo Ligu prvaka, naravno da sam i ja zaluđeni navijač, ali s druge strane moram biti razuman predsjednik svjestan zakonitosti posla kojim se bavim, kao i činjenice da postoje i drugi koji rade dobro ili jako dobro”, izjavio je Mišković.

Uz to je najavio veliki plan razvitka mladih uzrasta Rijeke, koji će s vremenom postati kandidati za prvu momčad: “U školi imamo zaposlene trenere koji su educirani, dobro plaćeni i vjerujemo u njihov rad. Dakle, Rijeka je itekako razmišljala i vodila brigu o svojoj školi, jer sve bi drugo bilo neprirodno i neprofesionalno. E sada, ne bježim od istine da smo u prethodnih pet godina bili maksimalno koncentrirani na rezultat prve momčadi, jer možemo si lagati da nije tako, ali uvijek su rezultati prve momčadi generator raspoloženja u klubu, a još više oko kluba”.

“Napravili smo petogodišnji plan koji u svojoj kulminaciji trebao donijeti pet igrača poniklih u našoj školi u startnih 11. To je ambiciozan plan, računamo na to da bi nam dijelom mogao utjecati na ukupne rezultate, ali isto tako stvorili smo sve preduvjete – zahvaljujući infrastrukturi i dobrom radu u školi – da krenemo tim putem. Imamo talentirane mlade igrače izrasle na temeljima dobrog i sustavnog rada u proteklih pet godina”, zaključio je gazda Rijeke, koji očekuje svijetlu budućnost za svoj klub.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.