Mislav Oršić ‘daruje’ Rijeci milijun dolara

Mislav Oršić ‘daruje’ Rijeci milijun dolara

Rijeka očekuje bogatu 'božićnicu'...

Mladi hrvatski ofenzivac Mislav Oršić trenutačno pruža odlične partije na posudbi u južnokorejskom Jeonman Dragonsu, a u dosadašnjem tijeku prvenstva zabio je deset pogodaka i sedam puta dodao za gol, postavši ljubimcem tamošnjih navijača, ali i medija te čelnika kluba.

Od njegovih uspjeha, pak, itekako će profitirati i Rijeka, za koju 22-godišnji Zagrepčanin nije odigrao niti jednu službenu utakmicu, no ugovorno je vezan za momčad s Kantride te će, u još jednom sjajnom poslu Damira Miškovića, vodećoj momčadi HNL-a doniijeti čak milijun američkih dolara.

Dragonsi su, naime, izuzetno zadovoljni negdašnjim napadačem zaprešićkog Intera te su odlučili otkupiti njegov ugovor, i to nakon što su ga iz Celja, gdje je također odrađivao posudbu, doveli za samo 100 tisuća eura.

Pojavile su se indicije kako bi Oršića u svojim redovima voljeli vidjeti i još neki jaki klubovi iz Kine i Japana, a za četvrtog asistenta lige interes su pokazali i neki ‘euroligaši’. Spominjao se čak i njegov povratak na riječku Rujevicu, no i s ovakvim će raspletom situacije zasigurno svi biti i više nego zadovoljni.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.