Mister derbi na meti beogradskog Partizana

Mister derbi na meti beogradskog Partizana

Osim Soudanija na popisu Partizanovih želja su Mirko Vučinić, Miralem Sulejmani i Petar Škuletić.

Prema pisanjima beogradskih portala koji su dobili saznanja o imenima koja tamošnji Partizan želi dovesti u sljedećem prijelaznom roku, na vrhu popisa želja nalazi se najbolji igrač Dinama, Hilal El Arbi Soudani.

Klub iz Humske pokušat će se riješiti trojca koji čine Kamerunac Leandre Tawamba, Crnogorac Marko Janković i Gvinejac Seydouba Soumah.

Janković i Tawamba imali su već konkretne ponude za odlazak, Kamerunčeva nije bila dovoljno dobra, a Crnogorac je sam odbio odlazak u francuski Amiens. Soumah je preskupa investicija, pa ga se Partizan želi riješiti jer nije ispunio očekivanja.

Na popisu pojačanja koja bi htjeli dovesti od eventualne zarade, prvo ime koje se ističe je Dinamov Alžirac Soudani, međutim ne vjerujemo da imaju mogućnosti realizirati taj transfer, niti bi Dinamo pristao prodati svog najboljeg igrača.

Posljednji igrač koji je iz Dinama prešao u neki beogradski klub bio je Argentinac Luis Ibanez, a igrao je za Crvenu Zvezdu. U suprotnom smjeru otisnuo se Ganac Lee Addy, ali nije ostavio dubok trag u Dinamu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.