Mlada hrvatska tenisačica osvojila Junior Zagreb Cup!

Mlada hrvatska tenisačica osvojila Junior Zagreb Cup!

Mlada, perspektivna šesnaestogodišnja hrvatska tenisačica Iva Zelić osvojila je Junior Zagreb Cup.

Mlada, perspektivna šesnaestogodišnja hrvatska tenisačica Iva Zelić ostvarila je ono što svaka sportašica priželjkuje, a to je naravno pobjeđivati u seriji. Ona je ostvarila ne jednu nego niz pobjeda koje su je uz vrhunsku igru dovele do osvajanja vrijednog međunarodnog juniorskog teniskog turnira ITF kategorije četvrtog ranga.

U finalu Junior Zagreb Cupa je Zelić, 284. igračica ITF-ove rang liste, nakon velike i neizvjesne borbe, u tri uzbudljiva seta rezultatom 6:4, 2:6 i 6:4 proslavila osvajanje turnira.  Ne treba zanemariti činjenicu da je najslađe takav uspjeh ostvariti na domaćem terenu, u ovom slučaju u Zagrebu.

Protivnici, češkoj predstavnici, ujedno i četvrtoj nositeljici turnira, Kristyni Lavičkovoj, preostalo je samo čestitati pobjednici turnira. Inače, hrvatska tenisačica pokazala je i veliku psihičku snagu jer je sve mečeve riješila u svoju korist u tri seta. Spomenimo i da je pobjeda je još slađa s obzirom da je prvo finale koje je igrala krajem prošle godine u slovenskom Otočecu izgubila.

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.