Mlađim pionirima Rijeke naslov jesenskih prvaka!

Mlađim pionirima Rijeke naslov jesenskih prvaka!

Riječani dominantni, uvjerljiva pobjeda protiv Rovinja.

Iako se u javnosti, općenito kad je riječ o nogometašima, daleko više govori o seniorima nego o mlađim uzrastnim kategorijama, upravo ti najmlađi često ostvaruju vrhunske rezultate. Jesenski su prvaci Prve lige Nogometnog središta Rijeka.  U Hrvatskom nogometu o njima se premalo zna ma da su itekako uspješni.

Primjer tome su i najmlađi nogometaši HNK Rijeke, članovi ekipe mlađih pionira, koji su skrenuli pozornost na sebe. Taj su vrhunski doseg ostvarili u Rovinju gdje su protiv istoimene ekipe odigrali nadahnuto i efikasno. U mrežu rovinjskog sastava isporučili su tri gola, a da nisu pritom primili niti jedan.

Naistaknutiji pojedinci u momčadi “bijelih” bili su Imeraj, Bogolin i Baraba.

Imeraj je zabio u 25 .minuti za 1:0, na 2:0 povisio je u 39. Bogolin, a za konačnih 3:0 pogodio je kapetan Baraba.

Još impresivnije i pomalo nestvarno zvuči njihov nezadrživi niz. Naime, u trinaest dosad odigranih kola, u prvom dijelu prvenstva, ostvarili su ukupno 11 pobjeda, dva puta su njihove utakmice završile neriješenim ishodom, a ono što je najvažnije, nemaju niti jedan poraz.

ROVINJ: Kajfeš, Martinčić, Špiranac, Domić, Peteh, Lazarić, Jurić, Zgrablić, Šćira, Šefirović, Damuggia, Pivac, Pranjić, Rocco, Tafra, Matošević, Gržević
RIJEKA: Mian, Žlibanović, Rajić, Gračić, Berisha, Pučić, Bogolin, Momčilovski, Srdoč, Živanović, Baraba, Mišković, Domijan, Imeraj, Šuke, Šarić, Kumar

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.