Mladost se oprostila od Europe

Mladost se oprostila od Europe

Mladostaši ce okreću domaćim natjecanjima i MEVZA ligi.

Odbojkaši i odbojkašice HAOK Mladosti oprostili su se porazima od CEV i Challenge Cupa, pa im uz domaća natjecanja ostaje još borba za plasman u playoff MEVZA lige.

Odbojkaši su u domu odbojke Bojan Stanić poraženi u tri seta od turskog Galatasaraya i time završili nastup u šesnaestini finala CEV Cupa. Izabranici Rade Malovića pružili su nešto veći otpor nego u Istanbulu gdje su također poraženi sa 3:0, ali su osvojili 51 bod, dok su jučer došli do 58 bodova.

Prvo ime susreta bio je Marko Sedlaček iz Mladosti sa 12 osvojenih poena, a bio je i najbolji primač sa 35% savršenog prijema.

Cure su u istoj fazi Challenge Cupa zaustavljene od švicarskog Schaffhausena, ali su uspjele doći do počasnog seta. S obzirom da su prvi meč u Zagrebu, Švicarke dobile sa 3:0 sve je bilo jasno oko prolaska nakon prvog seta. U drugom su Mladostašice ipak nagrađene setom za svoj trud, a objektivno bolje suparnice rutinski su nakon toga riješile susret u svoju korist.

Katarina Pavičić i Antonia Volmut sa 12 osvojenih poena bile su najbolje Mladostašice, a odlična je na servisu bila Lara Štimac sa čak pet aseva.

HAOK Mladost – Galatasaray 0:3 (17:25, 21:25, 20:25)

VC Kanti Schaffhausen – HAOK Mladost 3:1 (25:19, 23:25, 25:19, 25:20)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.