Modri se oprostili od klupske legende

Modri se oprostili od klupske legende

Preminuo je Ismet Hadžić...

GNK Dinamo oprostio se u svom Plavom salonu od legendarnog bivšeg nogometaša Ismeta Hadžića, koji je preminuo nakon duge i teške bolesti u 62. godini života.

Komemoraciji su osim članova obitelji sudjelovali i brojni suigrači, novinari, suradnici, treneri, prijatelji i poznanici popularnog Hadžije, koji je Dinamov dres nosio od 1980. do 1985. te osvojio dva Kupa i famozno jugoslavensko ‘prvenstvo 82’.

Nekoliko prigodnih riječi izrekli su predsjednik Dinama Mirko Barišić, potom Zorislav Srebrić te bliski Hadžević prijatelj Mario Jozić. Od svoga igrača oprostio se i Miroslav Ćiro Blažević, rekavši: “Siguran sam da nas čekaš na boljem mjestu. Kad se tamo, svi zajedno, nađemo znam kako ćemo složiti momčad koja će, baš kao i na ovome svijetu, biti najbolja i pobjeđivati.”

Uvijek nasmijan i vedar, Hadžija je u modrom dresu ukupno odradio 302 utakmice (145 službenih), a poslije kratkotrajnog inozemnog izleta prihvatio se trenerskoga posla u Dinamovoj nogometnoj školi, a vodio je i veteransku momčadi plavih.

“Ismet Hadžić neupitno će zauvijek biti jedna od najvećih legendi Dinama. Zauvijek će živjeti u povijesti modroga kluba i srcima svih nas”, poručili su iz Dinama.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.