Modri veznjak oporavlja se u Beogradu

Modri veznjak oporavlja se u Beogradu

Majer je odigrao samo 72 minute ove sezone.

Mlada nada GNK Dinama, Lovro Majer u fazi je rehabilitacije od operacije gležnja koju je u listopadu obavio u klinici u Barceloni.

Majer se zaputio u Beograd kod privatnog kondicijskog trenera Andreja Milutinovića, kojeg u nogometnim krugovima nazivaju čudotvorcem. Milutinović je godinama surađivao sa srpskim igračima kao što su Dušan Tadić, Milan Biševac, Dušan Basta, Filip Đuričić, a kod njega su išli i Andrej Shevchenko, Darijo Srna, Anatolij Timoschuk, Toby Alderweireld.

“Moram priznati kako ovdje u Beogradu na svakom koraku nailazim na divljenje i veliko poštovanje prema rezultatima i igrama Dinama u ovoj sezoni i to me čini još ponosnijim i još više motiviranijim da se što prije priključim mojim suigračima u svlačionici.” – rekao je mladi Majer.

Lovro je ljetos stigao u Dinamo iz Lokomotive, a odigrao je samo 72 minute u prvom kolu protiv Rudeša.

“Žao mi je što se sve oduljilo i što nisam bio u stanju pomoći dečkima na travnjaku, ali u meni su imali najvećeg navijača. Sretan sam i ponosan na rezultate koje su napravili i žao mi je što nisam i ja u tome sudjelovao. Jedva čekam da im se pridružim na treningu i utakmicama, ali isto tako sam svjestan da moram biti strpljiv.” – optimističan je mladi veznjak kojeg na proljeće čeka prava borba za sastav.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.