Modrić: “Volio bih karijeru završiti u Realu, no nikad ne znate što se može dogoditi”

Modrić: “Volio bih karijeru završiti u Realu, no nikad ne znate što se može dogoditi”

Luka Modrić je u razgovoru za SVT Sport otkrio gdje bi mogao završiti karijeru u slučaju da napusti Real te kojeg je nogometaša želio vidjeti u hrvatskom dresu.

Opće je poznato da Zlatan Ibrahimović ima mnogobrojne navijače, no manje je poznato da je i jedan od njegovih obožavatelja hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Znate, bio je zaista velik igrač u Europi u zadnjih 10-20 godina. Jedan od najboljih napadača, a odlazak u SAD je njegova odluka. Nadam se da će uživati u Los Angelesu.” rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije za SVT Sport.

Ibrahimović je u ožujku napustio Manchester United i potpisao za LA Galaxy za koji je već postigao tri pogotka. Iako su mnogi smatrali da još nije spreman nakon duge stanke zbog ozljede.

Volio bih da igra što dulje, kako bih mogao uživati u njegovim potezima, ali vidjet ćemo.” izjavio je Modrić. Hrvatski veznjak nije skrivao žaljenje što Ibrahimović nije odabrao hrvatsku reprezentaciju umjesto švedske.

Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru!? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku, ali znate, tako je kako je, imamo mi sjajnih napadača u reprezentaciji. Iako, sjajno bi nam došao Ibrahimović.” komentirao je Modrić.

Luka je za kraj otkrio i kako nije nemoguće da i on krene Ibrahimovićevim stopama.

Ja sam uvijek govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u.” zaključio je Modrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.