Mourinho: “Lukaku nije slavio gol? Vidio je da ni ja ne slavim pa nije imao potrebu“

Mourinho: “Lukaku nije slavio gol? Vidio je da ni ja ne slavim pa nije imao potrebu“

Portugalac je objasnio razlog Lukakuove reakcije nakon gola.

Manchester United je s 2:1 bio bolji od West Bromwich Albiona, a nakon susreta Jose Mourinho morao je opravdavati potez Romelua Lukakua nakon pogotka.

Naime, Belgijac nije slavio pogodak, a Portugalac je kasnije izjavio:

“Pa ni ja nisam slavio njegov pogodak, iako nitko nije bio sretniji od mene. Prije 15 godina bilo je drugačije, no s vremenom sazrijete i naučite bolje kontrolirati svoje emocije. S godinama uspostavite bolji balans i ne ludujete nakon svake pobjede i svakog pogotka. Naravno da ću slaviti kao lud ako zabijemo u posljednjoj minuti, ali u 20. minuti je prerano jer se ima još puno za igrati“, započeo je trener Crvenih vragova pa ponovno uputio otrovnu strelicu prema Josepu Guardioli:

“Ipak, nisu svi treneri takvi jer se neki nikad ne promijene“, izjavio je aludirajući na burna slavlja Pepe nakon pogodaka u gradskom derbiju u kojem je Manchester City pobijedio 2:1.

Za kraj je izjavio:

“Kada je u pitanju Lukaku, postoje dva razloga zbog kojih nije slavio. Kao prvo, on je ljubitelj West Bromwicha, jer je u njemu igrački stasao u Premiershipu. A kao drugo, vjerojatno je vidio i moju reakciju pa nije imao potrebu za slavlje“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.