Mourinho odgovorio na provokacije: “Mogu ostati u Unitedu koliko i Wenger u Arsenalu“

Mourinho odgovorio na provokacije: “Mogu ostati u Unitedu koliko i Wenger u Arsenalu“

Zanimljiv odgovor portugalskog stručnjaka.

Nakon pobjede protiv Arsenala trener Manchester Uniteda Jose Mourinho stao je na kraj višegodišnjim prepucavanjima s Arseneom Wengerom i poručio je svim navijačima Crvenih vragova da na Old Traffordu namjerava ostati još dugi niz godina.

“Mogu li ja voditi jedan klub tako dugo kao i Wenger? Mogu, zašto ne? Ovo je posao u kojem s iskustvom postajete sve bolji i najvažnija stvar je ostati motiviran. Pa pogledajte samo Heynckesa. Otišao je u mirovinu, po cijele dane se igrao s unucima i radio slične stvari, a onda se odlučio vratiti u nogomet i postao je još bolji. On je pravi dokaz da se uvijek može napredovati“, izjavio je Portugalac.

Mediji su ga tada priupitali znači li to da će ostati na klupi Manchester Uniteda tako dugo kao i Arsene Wenger na klupi Arsenala.

“Vi mediji to prvi nećete dozvoliti jer stvarate ogroman, neizdrživ pritisak iz kola u kolo. Ne znam koliko dugo ću ovdje biti, no znam da trenutno ne želim biti nigdje drugdje. Napokon sam zadovoljan i ne želim nikakve promjene“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.