Mourinho se konačno predao: Perišić ostaje u Interu i postaje jedan od najplaćenijih igrača kluba

Mourinho se konačno predao: Perišić ostaje u Interu i postaje jedan od najplaćenijih igrača kluba

Ljetni prijelazni rok je svakako obilježila saga oko odlaska Ivana Perišića u Manchester United, a uoči početka talijanske lige Jose Mourinho je morao priznati kapitulaciju u pokušajima dovođenja Hrvata na Old Trafford. Prema nekolicini medija Mourinho je još jednom pokušao započeti pregovore oko Perišića sa svojim bivšim klubom, no Inter je takav pokušaj smatrao uvredljivim budući da se Ivan Perišić već sutra očekuje u prvoj postavi Intera u dvoboju s Fiorentinom na startu prvenstva.

Nakon što je postalo jasno kako Manchester United neće isplatiti traženu odštetu Interu za hrvatskog nogometnog reprezentativca, sam Perišić se pomirio s ostankom na San Siru, a za navedeno bi trebao biti bogato nagrađen. Naime, Inter je spreman ponuditi Perišiću novi ugovor i puno bolje uvjete čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača milanskog kluba.

S druge strane, Mourinho je na konferenciji za novinare uoči drugog kola Premiershipa potvrdio kako je Perišić bio jedan od četiri igrača koje su htjeli dovesti:

“Mislim da smo završili, osim ako se ne dogodi nešto zbog čega bismo morali opet na tržište. Moj plan je bio dovođenje četiri igrača, ali rekao sam da nema pritiska. Sretan sam s ekipom koju imam. Spreman sam nastaviti bez tog četvrtog igrača. Imali smo četiri mete, a doveli smo tri prije prve utakmice – to je bio dobar posao”, zaključio je Mourinho.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.