Može li PPD Zagreb ponovo iznenaditi Vardar na njihovom terenu?

Može li PPD Zagreb ponovo iznenaditi Vardar na njihovom terenu?

2013. godine igrali su Vardar i Zagreb finale SEHA lige, a Zagreb je bio bolji sa 25:24.

Večeras u 20:15 igra se finale sedmog izdanja SEHA Gazprom lige u kojemu će se sastati Vardar i PPD Zagreb. Vardaru će to biti čak šesto finale (osvojili su tri naslova), a Zagrebu drugo. U jedinom dosadašnjem međusobnom okršaju u finalu , Zagreb je na istom mjestu bio bolji 2013. godine rezultatom 25:24.

“Povijest se ponavlja, opet ćemo se sastati ovdje u Skopju sa Zagrebom u finalu SEHA lige. Bio sam tu prije pet godina kada smo poraženi i ne bih volio da se to ponovi. Pohvalio bi odličnu organizaciju turnira, to nam puno znači i nadam se da ćemo završiti turnir na najbolji mogući način.” – rekao je Hrvat u redovima Vardara Igor Karačić.

“Favoriti smo u ovoj utakmici i siguran sam kako imamo sve potrebno da osvojimo još jedan trofej, ali morati ćemo dati sve od sebe kako bi to i ostvarili. Domagoj Pavlović je glavni pokretač Zagreba i ukoliko ga zaustavimo olakšati ćemo si posao, zasigurno je to lakše za reći nego učiniti.” – rekao je ponajbolji igrač Vardara i još jedan hrvatski reprezentativac Luka Cindrić.

“Ovo je sjajna prilika da vidimo kako se možemo nositi sa europskim prvakom na njihovom terenu i pred njihovim navijačima. Nemamo nikakav pritisak, probati ćemo ući fokusirano u utakmicu i igrati svoj najbolji rukomet, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti.” – riječi su najiskusnijeg Zagrebaša Igora Vorija.

“Ne bih pričao o Vardaru jer svi znamo koliko su jaki i za što su sposobni. Zasigurno će oni osjećati pritisak da moraju pobijediti u ovoj utakmici pred svojim navijačima, a mi ćemo probati to iskoristiti i iznenaditi ih.” – rekao je najbolji igrač Zagreba Domagoj Pavlović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.