Mršić: “Imali smo ‘propadanja’ koja nam se nisu smjela događati”

Mršić: “Imali smo ‘propadanja’ koja nam se nisu smjela događati”

Veljko Mršić poslije pobjede Cedevite nad Limogesom...

Hrvatski košarkaši prvak pobijedio je Limoges na vrućem gostovanju u Francuskoj u sedmom kolu Eurolige te došao na samo korak od plasmana u daljnju fazu natjecanja.

Oborila je Cedevita sinoćnjom pobjedom i klupski rekord, do sada u euroligaškim natjecanjima, naime, nikada nije u jednoj sezoni prikupila više od tri pobjede.

“Od početka smo ušli jako dobro, no imali smo dosta propadanja koja se ne bi smjela događati. Ovo je težak teren i ovdje nije lako dobiti. Ovo mi je prva službena pobjeda u Limogesu, a imao sam tu dosta utakmica. Ostvarili smo večeras dvostruki cilj. Osim što smo pobijedili, dobili smo i s više od četiri razlike, tako da Limoges da bi nas izbacio mora dobiti sve tri utakmice. Sretni smo što smo pobijedili, no moramo još popraviti neke stvari. Bilo je tu dosta grešaka. Nismo gubili glavu čak i kad su došli na samo šest poena razlike, no za pobjeđivati bolje ekipe trebamo biti čvršći”, kazao je strateg Veljko Mršić.

Posebno dobar bio je Luka Žorić. “Ovo je Žorićeva najbolja utakmica u Cedeviti i to je dodatan dobitak iz ove utakmice. Rekao sam već neki dan da on dobro trenira i da mu treba jedna utakmica da probije led. No, svatko je imao neku malu bitnu rolu, Žganec u prvoj četvrtini, Arapović u prvom poluvremenu, a i Walker u pojedinim dijelovima utakmice.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.