Murić: “Nametnut ću se u Ajaxu, marljivo treniram”

Murić: “Nametnut ću se u Ajaxu, marljivo treniram”

Robert Murić ima samopouzdanja...

Mladi Robert Murić ima velike ambicije u novoj sezoni. Frank de Boer ga je prije deset dana priključio treninzima seniorske momčadi Ajaxa i vjeruje da će se izboriti za mjesto u momčadi. Izjavio je za Goal.com: “Mislim da ću uspjeti. Naporno radim na treninzima i imam minutažu u prijateljskim utakmicama. Mislim da je trener zadovoljan. Zanimljivo je da on na treninzima jako malo razgovara s igračima. Najvažnije je da ove sezone ne idem na posudbu.”

Nastavio je: “Dobro sam se prilagodio radu sa seniorima. Sve igrače poznajem, a u slučaju problema Nemanja Gudelj mi uvijek pomogne. Mislim da je momčad vrlo kvalitetna, stigao je i reprezentativac John Heitinga. Riječ je o legendi Ajaxa i odmah je postao vođa momčadi.”

Velika konkurencija ne plaši mladog napadača: “Ajax ima igrača s vrhunskim talentom, neki su trenutno na Europskom prvenstvu do 19 godina. Moj jedini cilj je da ove sezone izborim minutažu u seniorskoj momčadi Ajaxa. U prošloj sezoni sam ostvario veliki napredak u tehnici i taktici. Naravno, siguran sam da sam napredovao i u snazi. Osjećam se mnogo moćnije i pokazat ću da mogu biti igrač Ajaxa.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.