MVP SEHA lige Luka Cindrić na kraju sezone odlazi iz Vardara: “Želim nove izazove”

MVP SEHA lige Luka Cindrić na kraju sezone odlazi iz Vardara: “Želim nove izazove”

Luka Cindrić proglašen je najboljim igračem završnice SEHA Gazprom lige.

Ponajbolji igrač hrvatske rukometne reprezentacije i važna karika makedonskog Vardara, Luka Cindrić proglašen je najboljim igračem završnice SEHA Gazprom lige koji je osvojio njegov Vardar pobjedom nad PPD Zagrebom.

“Puno mi znači osvajanje naslova SEHA lige, posebno što smo to ostvarili pred našom odličnom publikom. Osvojili smo odličnu ligu koja je iz godine u godinu sve bolja, ima jako puno dobrih utakmica i mladim igračima je to velika prigoda vidjeti gdje su protiv jakih suparnika. Unaprijed se stvorila priča da je Vardar prvak, a to je najgore. Podsjećali su nas na 2013. godinu, kada je Zagreb pobijedio u Skoplju, ali to su dvije potpuno različite generacije i odnosi snaga. Zato čestitam Zagrebu na odličnoj utakmici, dokazali su da su zasluženo u finalu i da vrijede toga finala.” – rekao je Luka.

Vardar se plasirao u četvrtfinale Velux Lige prvaka, a već ovog vikenda imati će prvi dvoboj sa njemačkim Kielom.

“Malo mi treba vremena da se emocije smire nakon ovoga finala, ali brzo ćemo početi razmišljati samo o Kielu. Počeli su loše, ali dižu se u formi. Odlična su momčad, naravno, imaju Domagoja Duvnjaka, a ne treba posebno pričati što znači njemački rukomet. Ovaj Final four u Skoplju sigurno nam je dobra priprema i za Kiel, a nadam se i za novu završnicu.” najavio je Luka susret sa Kielom.

Cindrić se na kraju sezone rastaje sa Vardarom u kojem je stegao ime i prezime u svjetskom rukometu, a nova destinacija biti će mu poljski Kielce.

“Dugo sam godina tu u Skoplju, volim ovaj grad, stvarno mi je lijepo i ugodno se osjećam. S druge strane, željan sam novih dokazivanja u karijeri. Novi klub znači upoznavanje s novim ljudima, novom zemljom i novim gradom. Postoji mogućnost da i Kielce zaigra u SEHA ligi dogodine, to nebi bilo loše.” – zaključio je Luka Cindrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.