Na idućim ZOI u disciplini sanjkanja imamo moguću predstavnicu Dariu Obratov

Na idućim ZOI u disciplini sanjkanja imamo moguću predstavnicu Dariu Obratov

Imali smo nogometaša, rukometaša, atletičara, veslača, jedriličara, bogata je “riznica”sportaša rodom iz Zadra, koji su nastupali na olimpijskim igrama.

Na sljedećim ZOI u južnokorejskom gradu Pyeongchangu koje će se održavati, između 9. i 25. veljače 2018., bude li prema planovima, sudjelovat će jedna Zadranka. Njeno ime je Daria Obratov, a njezina disciplina je sanjkanje.

Daria je napravila od lani veliki iskorak i zauzela 11.mjesto u ukupnom poretku Nation cup-a te 23. poziciju u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Tom prilikom osvrnula se na postignuti uspjeh te je prepričala vlastite utiske nastupa: “Neki trenuci su bili definitivno nezaboravni, kao 16. mjesto u svjetskom kupu u Sochiju, pod prekrasnim vrhovima Krasnaya Polyani,” te je dodala: “Sretna sam jer su mi nastupe pratili najbliži na Eurosportu.”

Kako kaže uspjesi ne bi došli bez pomoći i savjeta kolega iz Njemačke reprezentacije koji su je prihvatili kao dio svog tima, veseli se napornim treninzima i novim uspjesima u budućnosti. Zato joj ovom prilikom želimo puno sreće na tom putu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.