Na Poljudu se rješavaju stranaca, Gordana raskinuo s Belupom

Na Poljudu se rješavaju stranaca, Gordana raskinuo s Belupom

Četiri stranca danas su napustili HNL.

Svlačionica Hajduka polako, ali sigurno se raščistila tijekom zimskog prijelaznog roka, koji je tek na pola, a iako prvenstvo počinje već za vikend, očekuje se još dosta migracija, kako na Poljudu, tako i u ostatku HNL-a.

Nakon što su se uspjeli riješiti stranaca Steliana Filipa, Hysena Memolle i Edina Šehića, Hajduk je transferirao i Ganca sa talijanskom putovnicom, Ahmeda Saida Saida.

Na Poljudu već duže nisu zadovoljni Saidom, ne samo zbog igara, nego i zbog ponašanja, trener Oreščanin ga je udaljio iz prve momčadi, a sada je prodan u portugalski Rio Ave za 350.000 eura.

Said je u Hajduk stigao 2016. godine iz portugalskog Olhanensea, a za to vrijeme je skupio 89 nastupa te zabio 29 golova uz 16 asistencija.

Nije samo prometno na Poljudu što se tiče odlazaka, izraelski veznjak Roei Gordana više nije igrač Slaven Belupa. Da nešto nije u redu moglo se naslutiti još u srijedu kada Izraelca misteriozno nije bilo ni na klupi za pričuve protiv Rijeke. Gordana je klub napustio sporazumnim raskidom ugovora, a priča se da je razlog svađa s upravom kluba. Gordana je bio jedan od ključnih igrača ‘farmaceuta’ u protekloj polusezoni te je u 19 odigranih utakmica zabio tri gola i jednom asistirao.

U HNL-u više ne stanuju ni Crnogorac Marko Vukčević koji je napustio zaprešički Inter i karijeru bi trebao nastaviti u Iranu, dok je Rumunj Laurentiu Branescu iz Juventusa koji je na posudbi napustio Goricu jer se nije uspio izboriti za mjesto među vratnicama pored Kahline.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.