Na pomolu novi razdor u HNS-u?

Na pomolu novi razdor u HNS-u?

Nakon žestokog sukoba sa Šukerom Herak napustio Savez

Foto : “HNS”

Osjećamo ponovno da bi se mir koji trenutno vlada u HNS-u mogao pretvoriti u još jednu katastrofu Saveza, iako uvijek postoji nada da se takvo što ipak neće dogoditi te da će Hrvatski Nogometni Savez učiniti nešto da se to spriječi.

Naime, doznajemo da je prije dva mjeseca došlo do sukoba na vrhu Saveza, između glavnog menadžera za strateško planiranje, EU fondova i promociju HNS-a Ivana Heraka te predsjednika Saveza Davora Šukera. Kao razlog se navodi nezadovoljstvo predsjednika Šukera koji negoduje radi promjene koje njega isključuju kod samih odluka vezanih za potpisivanje sponzorskih ugovora te usvajanje Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta ureda HNS-a što se ni najmanje nije svidjelo Šukeru.

Nedugo nakon svađe, Herak više ne obavlja dužnosti glavnog menadžera strateškog planiranja, EU fondova i promocije HNS-a, no opovrgava da je razlog tomu svađa između njega i Šukera.

Isto to je potvrdio i direktor infrastrukture pri HNS-u, Marijan Kustić, te naveo kako je to bila samostalna inicijativa Heraka i nadodaje da je razlog odlaska nova ponuda za posao te druge obveze. Rekao je još da je u miru, sporazumnim raskidom ugovora riješena sama situacija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.