NACIONALNI RAZVOJNI KAMPOVI U ZAGREBU I PREGRADI – SELEKTIVNI TRENINZI ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE

NACIONALNI RAZVOJNI KAMPOVI U ZAGREBU I PREGRADI – SELEKTIVNI TRENINZI ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE

Na igralištu NK Vrapče održan je nacionalni razvojni kamp Središta Zagreb za djevojčice 2000., 2001., 2002. i 2003. godišta. Na selekcijskoj utakmici i treninzima sudjelovale su mlade igračice Agrama, Dinamo-Maksimira, Vrbovca, novoosnovanog kluba 4 Rijeke-Karlovac te Centra Ž.N.-Zagreb. Ukupno su na Kampu sudjelovale 74 djevojčice, a isti su vodili instruktorica ženskog nogometa Marija Margareta Damjanović te treneri ZNS-a Ivica Milković i Davor Cvetković, uz pomoć preostalih trenera s područja ZNS-a i iz mlađih dobnih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

Dan ranije na istom su igralištu održani selektivni treninzi i utakmica igrača rođenih 2004. godine, a koji su pristigli iz klubova ZNS-a, točnije, Lokomotive, Hrvatskog Dragovoljca, Španskog, Mladosti Buzin, Sesvetskog Kraljevca, Dubrave, Kustošije i Zagreba. Na Kampu je sudjelovalo 30 igrača i velik broj trenera s područja ZNS-a.

U Krapinsko-zagorskoj županiji također je održan nacionalni razvojni kamp za U-11, U-12 i U-13 kategoriju. Domaćin Kampa bila je Pregrada, a u kategoriji 2005. godišta sudjelovalo je 33 igrača. U kategoriji 2004. godišta sudjelovalo je 52 igrača, dok je u U-13 kategoriji sudjelovao 31 igrač. 116 igrača pristiglo je iz 19 klubova s područja Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije, točnije, iz Zagorca, Oštrca, Ivančice, Mladosti iz Zaboka, Marije Bistrice i Beleca, Milengrada, Sloge, Jedinstva, Tondacha, Rudara, Straže, Radoboja, Gaja, Lobora, Klanjca, Toplica, Pregrade i Oroslavja. Uz vodstvo instruktora NSKZŽ Franje Kučka, na Kampu su sudjelovali i treneri Danijel Tomašković, Kristijan Mitrečić, Drago Bartolić, Nenad Kovačić, Hrvoje Jurina, Dragan Roksandić, Nikola Suntešić, Željko Rumbak, Drako HorvatIvan Anić Čurko.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.