Najboljeg igrača Europe rasplakao Draženov dres

Najboljeg igrača Europe rasplakao Draženov dres

Goran Dragić je odveo Sloveniju do europskog vrha, a genijalni košarkaš Miami Heata je ujedno proglašen i za MVP-ja prvenstva. Nakon ogromnog uspjeha 31-godišnji košarkaš se odlučio povući iz daljnjih reprezentativnih akcija, no u Sloveniji još uvijek vlada svečarsko raspoloženje koje naravno ne zaobilazi ni najboljeg slovenskog košarkaša.

Među brojnim imenima koja su htjela čestitati Dragiću na velikom uspjehu našla se i Biserka Petrović, majka košarkaškog Mozarta Dražena Petrovića. Naime, Biserka Petrović je bila posebna gošća jedne slovenske televizije, te je iskoristila tu priliku kako bi ostavila prigodan poklon za Gorana Dragića. Tako je Draženova majka osim velikih pohvala cijeloj košarkaškoj Sloveniji nagradila Gorana Dragića legendarnim dresom kojeg je njen sin nosio u New Jersey Netsima.

Dragić nije skrivao oduševljenje ovim poklonom, a MVP Eurobasketa je u jednom trenutku i zaplakao nad ovom gestom Petrovićeve majke, čime je dokazao koliko cijeni velikog hrvatskog košarkaša. Naime, Dragić je i u ranijoj karijeri naglašavao kako mu je Dražen Petrović idol i igrač kojem se divi, a najbolji igrač Europe je to i potvrdio ovom iskrenom reakcijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.