Najbolji nogometaši svijeta konačno dolaze na Olimpijske igre!

Najbolji nogometaši svijeta konačno dolaze na Olimpijske igre!

Prema svemu sudeći na Olimpijskim igrama u Riju mogli bi uživati u najkvalitetnijem nogometu viđenom do sada na olimpijskim turnirima.

Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza Fernando Gomes za Globoesporte je izjavio kako bi na Olimijskim igrama u Riju 2016. godine mogli vidjeti Cristiana Ronalda.

Pošto je Portugal plasmanom u finale U21 Europskog prvenstva u Češkoj protiv Švedske osigurao plasman na Olimpijske igre postoji mogućnost da Ronalda vidimo u Riju jer svaka reprezentacija ima pravo prijaviti tri igrača starija od 23 godine. Ipak pregovori s igračima još nisu počeli, a ne treba zaboraviti kako Ronaldo vrlo vjerojatno s Portugalom nastupa i na Euru sljedeće godine u Francuskoj, a pitanje je i kako bi Real Madrid reagirao na odsutnost igrača.

No bilo kako bilo, plasman su osigurali i Brazil te Argentina koji izuzetno cijene ovo natjecanje stoga je velika vjerojatnost kako ćemo u Riju vidjeti i zvijezde poput Lionela Messija i Neymara. Želju za sudjelovanjem na natjecanju je izrazio i Zlatan Ibrahimović kojemu bi to bilo jedno novo iskustvo.

Stoga bi u ljeto sljedeće godine osim na Euru, velike nogometne zvijezde i odličan nogomet napokon mogli gledati i na Olimpijskim igrama.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.