Najmlađi malonogometaši na FUTSAL MINI turniru!

Najmlađi malonogometaši na FUTSAL MINI turniru!

Sudjelovanje na turniru za svu je djecu besplatno.

U opatijskoj će se sportskoj dvorani uskoro održati već tradicionalni novogodišnji malonogometni turnir koji će se, u organizaciji Malonogometnog kluba Gorovo, održati od 3. do 7. siječnja 2018.

Organizatori turnira, koji će se igrati po futsal pravilima Svjetske nogometne federacije, najavljuju nikad jači turnir na kojem će nastupiti ukupno 24 ekipe.

Raspored utakmica, kako najavljuju organizatori, bit će poznat nakon izvlačenja skupina pretposljednjeg dana 2017.godine.

Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača s područja Istarske i Primorsko-goranske županije dolaze i reprezentativci Hrvatske i Slovenije.

Međutim, ono što je puno važnije od tog seniorskog dijela je natjecanje najmlađih malonogometaša. Osim seniorskog djela turnira, održat će se već tradicionalno i FUTSAL MINI 2018., turnir za djevojčice i dječake rođene 2009. godine i mlađe. Taj će se itekako zanimljiv turnir igrati posljednja dva dana, 6. i 7. siječnja 2018.

Za sve sudionike natjecanja organizatori su osigurali nagrade, pehare i medalje, a sudjelovanje na turniru za sve je natjecatelje potpuno besplatno.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.