Najplaćeniji nogometaš svijeta napušta klub zbog prekomjerne težine!?

Najplaćeniji nogometaš svijeta napušta klub zbog prekomjerne težine!?

Argentinac se doveo u nezgodnu situaciju.

Nakon više od mjesec dana prvenstvene stanke, nogometaši Shanghai Shenhua vratili su se treninzima, a između ostalih je i najplaćeniji nogometaš svijeta, Carlos Tevez.

No, Argentinac nije u najboljoj formi. Trenerski tim kineske momčadi nakon završenog prvenstva upozorila je igrače da se na pripreme moraju vratiti u odličnom fizičkom stanju te da ih u protivnom očekuju novčane sankcije. Momčad, inače osvajač Kupa Kine, tako je odredila da se mišićna masa igračima smije povećati za maksimalno dva kilograma. Ukoliko igrač dobije više od dva kilograma, za svaki kilogram viška platit će 11 500 eura.

Klub je čak odredio i poseban plan prehrane, prema kojemu svaki igrač mora konzumirati najmanje pet različitih vrsta voća i povrća. No, njihovoj najvećoj zvijezdi to baš i ne odgovara pa ga je glavni trener Wu Jingui već nekoliko puta opominjao zbog prekomjerne težine.

“Carlos će sam odlučiti hoće li ostati ili će otići i sve dok ne donese konačnu odluku, neodlučnost će direktno utjecati na njegove izvedbe. Istina je da smo imali ponude za njega, no nećemo ga prodati momčadi za koju on ne želi igrati. Svjesni smo da je nemoguće zadržati igrača kojeg srce nosi u drugi klub, u ovom slučaju u Boca Juniors, no mi želimo da on ostane i prije svega igra dobro. Ipak, zadnju riječ imat će on sam“, izjavio je trener Shanghaija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.