Najveći gubitnici rujanskih utakmica: Četvorica Vatrenih koji su razočarali i nisu se uspjeli nametnuti!

Najveći gubitnici rujanskih utakmica: Četvorica Vatrenih koji su razočarali i nisu se uspjeli nametnuti!

Pročitajte o kojim je reprezentativcima riječ.

Dvije rujanske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije izbacile su malo onih koji su se istaknuli. Zapravo, to je jedino Borna Barišić, a svima je sada jasno da Mateo Kovačić ne može igrati na krilu, kao što ni Marko Rog nije bek.

Ni dvojba oko toga koji igrač da zamijeni Marija Mandžukića, Santini ili Livaja, nije riješena. Pred Dalićem je puno muka oko sastavljanja sastava, no remi protiv Portugala od 1:1 i deklasiranje od Španjolske (6:0) iznijeli su gubitnike.

Prvi od njih je Marko Pjaca, koji je daleko od svoje forme koju je imao u Dinamu. Jedino konstantna minutaža u Fiorentini može ga podići, a Rebić, Vlašić, Halilović i Brekalo spremno čekaju svoju priliku.

Nadalje, već spomenuti Marko Rog nikako ne može igrati na poziciji beka, a zabrinjavajuće je kako u Napoliju praktički pa ni ne igra. I vjerojatno ne bi ni igrao u Elcheu da se Vrsaljko nije ozlijedio.

Tin Jedvaj je treći igrač, koji je svojevrsni gubitnik ove dvije rujanske utakmice, a ni njemu ne cvjetaju ruže. Za Bayer Leverkusen još nije odigrao ni minute, a sveukupno u pet sezona u dresu Apotekara na terenu je prove minuta koliko i Ivan Rakitić u jednoj jedinoj Barceloninoj sezoni. Stoga je daleko od tendencije rasta i teško je očekivati da će se uspjeti nametnuti u reprezentaciji.

Za kraj ovog članka ostao je Filip Bradarić, čiji se status nije pretjerano promijenio jer je teško doći do minutaže u snažnom veznom redu. No, zasigurno nije ugodan osjećaj znajući da si jedini igrač, uz dva rezervna golmana, koji nije odigrao ni minute u Portugalu i Španjolskoj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.