Najviše guglani Barcelonin igrač je Messi, no drugo mjesto će Vas iznenaditi!

Najviše guglani Barcelonin igrač je Messi, no drugo mjesto će Vas iznenaditi!

Ivana Rakitića nema ni među 11 najtraženijih igrača Barcelone.

Približavamo se kraju 2017. godine, a Google je izbacio listu najpretraživanijih osoba, klubova, filmova, pjesama, zapravo svega u godini na izmaku. Tako je, dakako, napravljen popis i igrača Barcelone, koji su bili najpretraživaniji u ovoj godini.

Prvo mjesto moglo je biti rezervirano samo za jednu osobu i to je, naravno, Lionel Messi. No, iza njega se na visokom drugom mjestu našao Gerard Pique. Stoper Blaugrane pažnju je privukao najviše objavama o tome da će Neymar ostati u klubu, ali i dobivanjem diplome na sveučilištu na Harvardu.

Najveće katalonsko pojačanje, Ousmane Dembele, na trećoj je poziciji, a igrač koji raste iz utakmice u utakmicu, Paulinho, zauzeo je četvrtu poziciju. Slijede Deulofeu, Ter Stegen, Semedo, Vidal i Rafinha te dva beka, Jordi Alba na desetom i Sergi Roberto na 11. mjestu.

Kada je u pitanju razdoblje u kojemu je Barcelona bila najtraženija, ono se odnosi na tjedan između 13. i 19. kolovoza, u kojemu je momčad Ernesto Valverdea igrala dvije utakmice Superkupa Španjolske. Uz te utakmice, najklikanije su bile one između Barcelone i Paris Saint-Germaina (6:1) te Barcelone i Juventusa (0:0), dok je Barcelonin Twitter bio više tražen od bilo koje druge društvene mreže.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.