I nakon Klička – Kličko !!!

I nakon Klička – Kličko !!!

Joshua radije bira sigurnije puteve do pobjede

Tako bismo mogli rezimirati osvrt boksačkog izbornika hrvatske reprezentacije do 22 godine – Tome Kadića koji je rekao što misli o Joshuinom nastupu protiv Parkera. Kadić je svakako čovjek koji ima što reći o tome obzirom da se upravo vratio sa dva srebra i broncom iz Rumunjske. Mnogi su očekivali spektakl, tj. otvorenu borbu dva neporažena boksača ali nažalost to se nije desilo.

Joshua kao i Vladimir Kličko prije njega radije bira sigurnije puteve ka pobjedi čemu u prilog govori i „post fight“ govor kada je rekao publici da je ovo boksački meč a ne tuča.

“Ne znam je li preuzeo njegove manire, ali tako je izgledao. Nakon njihove borbe smo sanjali da ćemo gledati atraktivne mečeve, ali njegov ziheraški stil doveo je do toga da izgleda kao da se ništa nije promijenilo. Sve navedeno dovodi do spavanja, kao što se meni dogodilo u meču protiv Parkera. Nisam vidio ništa što bi me ostavilo budnim. Parker ga je nekoliko puta lijepo pogodio i razveselio me, ali to je bilo to”   – kaže Tomo Kadić.

Nadamo da će sljedeći put teškaško “finale“ bolje izgledati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.