Napadač Frankfurta objasnio način rada Nike Kovača koji ne odgovara zvijezdama Bayerna

Napadač Frankfurta objasnio način rada Nike Kovača koji ne odgovara zvijezdama Bayerna

Bayern je u nizu od osam susreta bez poraza.

Bivšem hrvatskom izborniku Niki Kovaču trebalo je neko vrijeme da uvijek ‘veselu’ Bayernovu svlačionicu dovede u red. Rezultati su patili, ali ulovljen je ritam dostojan Bayerna, a sad polako kreću najave o ljetnim odlascima zaslužnih veterana.

Bivši Kovačev igrač, napadač Eintrachta Sebastien Haller, uspoređujući našeg stručnjaka i aktualnog Eintrachtovog trenera Adija Hüttera, zapravo je objasnio zašto rutinerima naviknutim na određene privilegije baš i ne odgovara život pod Kovačevim ravnanjem.

“Hutter je kao osoba relaksiraniji od Kovača. Više razgovara sa nama, na treninzima daleko više radimo s loptom. A Niko, taj kontrolira: sve. Fizička komponenta je temelj, kod Kovača nema laganog treninga!” – priča francuski napadač.

“Prošle nas je sezone Niko odveo u Europu, imali smo manje utakmica, ali sa njim se treniralo i više i intenzivnije nego danas. Fizička sprema je ključ koji do izražaja mora doći i na treningu i na utakmici. Obojica su sjajni u pripremi utakmice i analizi protivnika, ali Niko je borac i svaki njegov igrač mora biti takav: vrhunski spreman sportaš i borac.”

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.