Naš kapetan među jedanaestoricom najboljih

Naš kapetan među jedanaestoricom najboljih

-Čak i da je igrao loše protiv Češke, svejedno bi vjerojatno ušao u najbolju momčad kola. Možete li zamisliti kako igrate profesionalni nogomet na najvišem nivou nekoliko dana nakon što vam je umro otac? Ali nije igrao slabo, bio je fantastičan za Hrvatsku u remiju 2-2.

Darijo Srna, čovjek koji je žrtvovao svoje osjećaje i prenio ih na teren, uvršten je među 11 najboljih igrača drugog kola Eura u Francuskoj.

O kapetanu  hrvatske reprezentacije portal Goal.com navodi sljedeće –Čak i da je igrao loše protiv Češke, svejedno bi vjerojatno ušao u najbolju momčad kola. Možete li zamisliti kako igrate profesionalni nogomet na najvišem nivou nekoliko dana nakon što vam je umro otac? Ali nije igrao slabo, bio je fantastičan za Hrvatsku u remiju 2-2.-

Iznimna psihička snaga i apsolutna posvećenost Darija Srne na terenu svakako su najbolji razlozi za jedno takvo priznanje.

Na popisu jedanaestorice najboljih su: na golu Austrijanac Almer, stoperi Poljak Pazdan i Islanđanin Ragnar Sigurðsson, lijevi bek Evans (Sjeverna Irska), u veznom redu Iniesta (Španjolska), Hamšík (Slovačka),Witsel (Belgija) i Payet (Francuska), a u napadu Lukaku (Belgija) i Morata(Španjolska).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.