EL: Sve je spremno za veliku večer u Zagrebu, nadamo se i rezultatski uspješnu

EL: Sve je spremno za veliku večer u Zagrebu, nadamo se i rezultatski uspješnu

Iz kluba pozivaju sve navijače da dođu do stadiona i zajedno gledaju povijesnu utakmicu

GNK Dinamo poziva sve navijače da na stadion Maksimir u četvrtak, 8. studenog dođu što ranije! Utakmica Dinamo – Spartak počinje u 21:00 sat, a ulazi maksimirskog stadiona na tribinama istok i zapad bit će otvoreni od 19:00 sati. Kako bi se izbjegle gužve navijači se pozivaju da dođu što je ranije moguće.

Dinamo poziva navijače na tribini zapad u fan zonu na stadionu, a sve one koji nisu kupili ulaznice klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska! Svi će navijači moći u blizini stadiona, navijati za Plave i bodriti ih u povijesnoj utakmici za prolaz u euro-proljeće nakon gotovo 50 godina!

Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za sve navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje. Fan zona bit će otvorena od 19 do 23:30 sati, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol, dok će za najmlađe biti organizirano druženje s maskotom Plavkom.

Po prvi put Dinamo u suradnji s partnerima organizira i veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica! Zabava u fan zoni kod pimpeka počinje u 17:00 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice s početkom u 21 sat. Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.