Navijači Cibalije bojkotiraju utakmicu prvenstva zbog Vukovara

Navijači Cibalije bojkotiraju utakmicu prvenstva zbog Vukovara

Navijači vinkovačke Cibalije najavili su bojkot utakmice protiv Osijeka koja se igra u subotu u 15 sati, na dan sjećanja tragedije Vukovara i Škabrnje.

Navijači vinkovačke Cibalije najavili su bojkot utakmice protiv Osijeka koja se igra u subotu u 15 sati, na dan sjećanja tragedije Vukovara i Škabrnje.

Budući da se osim te utakmice u subotu igra i susret Rijeke i Intera, HNS je godišnjicu pada Vukovara odlučio obilježiti minutom šutnje na svim utakmicama 16. kola HNL-a.

Priopćenje Ultrasa prenosimo u cjelosti:

Kako nam se primiče obljetnica jednog od najtužnijih dana u povijesti naše slobodne Hrvatske, a i u hrvatskoj povijesti, čiste duše, savjesti i srca punog ljubavi pozivamo sve svoje članove, prijatelje i simpatizere naše jedine Cibalije da ovaj vikend zapale svijeću i pomole se za sve žrtve Domovinskog rata. Nažalost, ovaj vikend, točnije na najtužniji dan našeg Vukovara, Škabrnje i hrvatskog naroda, Naša jedina Cibalia igra gostujuću utakmicu u Gradskom vrtu protiv slavonskog rivala Osijeka kojoj vinkovački Ultrasi neće organizirano biti nazočni niti navijati! Očigledno našem i Vašem nogometnom savezu nije sveto ništa osim novca , a na dan kada su mnoge majke, očevi, braća i sestre nestali i bili pogubljeni za našu slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku ne treba se održavati niti jedno nadmetanje, borba ili bilo kakvo rivalstvo među nama Hrvatima! Udruga navijača Ultras Vinkovci polaže spomen ploču svim nestalima i poginulima u Škabrnji, svi koji nisu u mogućnosti ići s nama neka budu barem u mislima tamo, a sve ostale pozivamo u Kolonu sjećanja u naš hrvatski Vukovar, paljenje svijeća i polaganje vijenca u organizaciji naše udruge.

EJ TKO NE LJUBI I NE ČUVA SVOJE, BOŽJEG LICA NEĆE VIDJETI!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.