Navijači Reala žele De Geu, Pogbu i Marca Verrattija

Navijači Reala žele De Geu, Pogbu i Marca Verrattija

Sigurno je da se puno osluškuje bilo igrača koje se želi dovesti. Tako se nagađa kako je De Gea već pred izlaznim vratima u Manchesteru, a Pogbu je nešto teže dovesti jer Juventus traži previše novaca i traži ga 'pola Europe'.

Navijači Reala još jednom su se pokazali vrlo zahtjevnima. Nakon sezone bez trofeja najviše njih želi nova pojačanja. Na prvom mjestu je vratar Manchester Uniteda, David de Gea za kojeg je glasalo 50.8% anketiranih.

Na drugom su mjestu veznjaci Juventusa i PSG-a Paul Pogba (42%) i Marco Verratti (30.50), četvrti je bivši igrač Reala, Alvaro Morata (25%), a slijede Lewandowski, Aguero, Gaya, Alaba, Gundogan

Florentino Perez nalazi se pod velikim pritiskom. Dao je otkaz treneru kojeg su navijači voljeli, a sada žele da im se iskupi skupim pojačanjima. Nakon ove sezone bez trofeja, sigurno je da će mu sljedeća biti ključna što se tiče ostanka na predsjedničkoj stolici.

Sigurno je da se puno osluškuje bilo igrača koje se želi dovesti. Tako se nagađa kako je De Gea već pred izlaznim vratima u Manchesteru, a Pogbu je nešto teže dovesti jer Juventus traži previše novaca i  traži ga ‘pola Europe’.

Do Verrattija će Real nešto lakše dovesti jer bogati PSG-a također će kupovati ovog ljeta pa će zamijenu za Talijana lako pronaći.

Ako se transferi ostvare, doći do gužve u veznom redu Reala. Vrlo je moguće da Illarramendi uskoro otići, a Khedira je već sada bivši. U veznom redu jedini tako ostaju Luka Modrić, James Rodriguez i Toni Kroos. Još se pronalazi mjesta za Isca u svemu tome, jer je ove sezone imao nešto veću minutažu samo zbog ozljeda ključnih igrača (Modrića, Jamesa, Benzeme).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.