NBA: Bogdanović standardno dobar, Šarić solidan

NBA: Bogdanović standardno dobar, Šarić solidan

Sinoćnje NBA utakmice trebali su obilježiti međusobni susreti naših košarkaša, ali smo nažalost na parketima vidjeli samo dvojicu (od mogućih pet).

Orlando Magic je u svom Amway Centru sa 118:111 bio bolji od Brooklyn Netsa našeg Bojana Bogdanovića. Mario Hezonja i Damjan Rudež ponovno nisu dobili šansu te je sve izglednije da će u nastavku sezone priliku dobivati kroz razvojnu ligu (NBA Development), a nisu isključeni i mogući trade-ovi (zamjene igrača) s drugim klubovima što je možda i najbolje rješenje, pogotovo za Marija Hezonju jer se sadašnja politika kluba bazira na “veteranima”. Bojan je bio standardno dobar, za 29 minuta je postigao 15 koševa, a upisao je i 3 skoka.

Drugi derbi kojem smo se apriori veselili bio je onaj između 76ersa i Lakersa. Ivica Zubac je zahvaljujući odličnim igrama u razvojnoj ligi zaradio poziv u “prvu” momčad te smo očekivali kako će protiv 76ersa dobiti značajniju minutažu. Nažalost nije dobio priliku te smo na terenu vidjeli samo Darija Šarića. Dario je na parketu proveo nešto manje minuta (19) nego što ga inače imamo priliku gledati (oko 25) te je upisao 7 koševa i 3 skoka. Lakersi su na kraju slavili sa 100:89.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.