NBA: Šarić blizu novog ‘double-double’ učinka, Bogdanović ponovno dvoznamenkast

NBA: Šarić blizu novog ‘double-double’ učinka, Bogdanović ponovno dvoznamenkast

Sinoć je u NBA ligi odigrano šest susreta, a nama je sigurno najzanimljiviji bio onaj između Philadelphia 76ersa i Broooklyn Netsa jer nam je donio prvi međusobni NBA dvoboj Darija Šarića i Bojana Bogdanovića.

Pobjedu su odnijeli 76ersi koji su u jednoj veoma izjednačenoj utakmici bili bolji sa 108:107. Dario je utakmicu počeo s klupe za rezervne igrače dok je Bojan već standardno član prve petorke Netsa. Obojica su  odigrali vrlo dobru utakmicu. “Šiši” je za 24 minute upisao 7 koševa, 8 skokova i dvije asistencije, a treba napomenuti kako su 76ersi s Darijem na parketu imali 17 koševa prednosti. “Babo” je igrao 25 minuta te je upisao 14 koševa, 6 skokova i dvije asistencije. 76ersima je ovo sedma pobjeda sezone (7-20) te su se u broju pobjeda izjednačili upravo s Netsima (7-19).

Težak poraz upisao je na svom parketu Orlando Magic. Sa 109:79 bili su bolji Toronto Raptorsi, a kako loše je izgldala ekipa Magica govori podatak da su u drugom poluvremenu postigi svega 28 koševa. Priliku su ovaj put dobili i naši, Damjan Rudež i Mario Hezonja. Rudež je u 9 minuta upisao 3 koša i skok dok je Mario za 6 minuta postigao 5 koševa, a dodao je i jedan skok. Magic nakon ovog poraza ima omer 12-17.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.