Nekadašnji prvoligaš dobiva novi travnjak, tribinu i umjetni pomoćni teren s reflektorima

Nekadašnji prvoligaš dobiva novi travnjak, tribinu i umjetni pomoćni teren s reflektorima

Marsonia se trenutno nalazi u 3. HNL - istok.

Nekadašnji prvoligaš iz Slavonskog Broda, Nogometni klub Marsonia objavila je na svojoj facebook stranici suradnju sa Hrvatskim nogometnim savezom koji će pripomoći klubu u poboljšanju uvijeta za rad.

foto: nk marsonia / facebook

“U suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom dogovorena je izgradnja umjetnog travnjaka i reflektora na pomoćnom terenu i zamjena glavnog travnjaka novim prirodnim. Priprema terena i drenaža projekt je Grada Slavonskog Broda, a HNS će realizirati nabavu i postavljanje travnjaka. Travnjak će biti dostupan i drugim klubovima zbog čega smo posebno sretni i zahvalni.

Ponosno najavljujemo i izgradnju istočne dvostrane tribine, u prvoj fazi imat će oko šest tisuća sjedećih mjesta, s mogućnošću dogradnje.

Hvala predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru i gradonačelniku Mirku Duspari što ulažu i pomažu igračima, posebno mladim članovima škole nogometa, trenerima i drugim članovima NK Marsonije.

Radujemo se suradnji i realizaciji ciljeva. Pripreme za nogometno proljeće može početi!” – stoji u klupskom priopćenju.

Tako će Marsonia i Slavonski Brod dobiti uvijete kakve jedan grad koji je svijetu podario Ivicu Olića i Marija Mandžukića i zaslužuje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.