Nijemci misle ozbiljno! Dolaze braniti zlato u punom sastavu

Nijemci misle ozbiljno! Dolaze braniti zlato u punom sastavu

Nijemci će u Hrvatskoj u obranu naslova krenuti u skupini sa Slovenijom, Makdeonijom i Crnom Gorom.

Izbornik njemačke rukometne reprezentacije Christian Prokop u petak je objavio popis od 20 rukometaša koji će predstavljati Njemačku na EURU koji će se od 12. do 28. siječnja održati u Hrvatskoj.

Nijemci dolaze braniti naslov prvaka, koji su prije dvije godine osvojili u Poljskoj, s najjačim adutima. Njemačka će igrati u skupini u Zagrebu, a protivnici su im Slovenija, Makedonija i Crna Gora.

Podsjetimo kako su Nijemci na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Francuskoj u skupini svladali Kauboje, dok su nakon toga iznenađujuće ispali u osmini finala od Katara.

VRATARI: Andreas Wolff (Kiel), Silvio Heinevetter (Füchse Berlin);
BRANIČI: Kai Häfner (Hannover-Burgdorf), Fabian Wiede, Steffen Fäth, Paul Drux (svi Füchse Berlin), Steffen Weinhold (Kiel), Niclas Pieczkowski, Philipp Weber (oba Leipzig), Julius Kühn, Finn Lemke (oba Melsungen) i Marian Michalczik (Minden);
KRILA: Tobias Reichmann (Melsungen), Patrick Groetzki (Rhein-Neckar Löwen), Uwe Gensheimer (Paris St. Germain) i Rune Dahmke (Kiel).
KRUŽNI: Patrick Wiencek (Kiel), Hendrik Pekeler (Rhein-Neckar Löwen), Jannik Kohlbacher (Wetzlar) i Bastian Roschek (Leipzig).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.