Nitko ništa neće pitati Tursku, budemo li pravi

Nitko ništa neće pitati Tursku, budemo li pravi

"Znamo koliko vrijedimo, ali neće biti dobro budemo li samo pričali o tome."

Reprezentativni branič Domagoj Vida smatra da je ključ uspjeha u zajedništvu.

“Turska je jako dobra u protunapadima i prekidima, ali mi imamo klasne igrače i moramo se staviti u službu kolektiva te će tada sigurno netko iskočiti. Naši pojedinci u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu te mislim da smo bolji, ali treba to pokazati na terenu. Samo tako možemo napraviti velike stvari ” , kaže član kijevskog Dynama.

Vida dodaje i kako: “Znamo koliko vrijedimo, ali neće biti dobro budemo li samo pričali o tome. Moramo se iskazati protiv Turske, pokazati da zaslužujemo to što se priča. Sjećam se SP-a 1998. godine, plakao sam nakon poraza od Francuske, a svako dijete sanja igrati za reprezentaciju. San se ostvario i sada se nadam da će potrajati, te da ćemo kao što izbornik kaže izaći iz sjene tadašnjih Vatrenih. Treba imati vjere i u izbornika i u nas “,  zaključio je Vida.

Na prognoze i viđenja braniča  nadovezuje se i Perišić rekavši kako:

“Svi naši igrači su nositelji igre, svi su u dobroj formi i jedva čekamo nedjelju, da izađemo na teren i pokažemo što znamo. Budemo li mi pravi i držali se svoje igre, nitko neće ništa pitati Tursku.”

Pripreme su odrađivane po zacrtanom planu, u dobroj atmosferi među Vatrenima: “Imali smo vremena za dobre pripreme”, zaključuje Perišić spremno.

PERIŠIĆ 2_n

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.