Potpisali Haris Hajradinović i Mirko Marić

NK OSIJEK DOVEO DVA NOVA IGRAČA

NK OSIJEK DOVEO DVA NOVA IGRAČA

Osječki prvoligaš u svoj grad na Dravi doveo je dva nova igrača. Momčadi Osijeka tako se pretposljednjeg dana prijelaznog roka priključio 23-godišnji veznjak Haris Hajradinović i 22-godišnji Mirko Marić.

Sportski direktor Alen Petrović na press konferenciji za novinare predstavio je nove igrače Bijelo-plavih:
„ Pristupio nam je 23-godišnji veznjak Haris Hajradinović koji dolazi iz norveškog Haugesunda, a prethodno je bio i u slovačkom Trenčinu, jedno vrijeme u zaprešićkom Interu, a u Premijer ligi BiH je igrao za Olimpik. Riječ je o polivalentnom veznom igraču, iskoristivom na svim pozicijama na sredini terena. Došao je i 22-godišnji Mirko Marić iz mađarskog Videotona, kojega ljubitelji nogometa u Hrvatskoj zasigurno znaju kao bivšeg napadača zagrebačke Lokomotive, a bio je i u Dinamu te neko vrijeme u redovima Širokog Brijega, u Bosni i Hercegovini čiju također ima putovnicu. Zanimljivo je da su Hajradinović i Marić zajedno igrali za U-19 reprezentaciju BiH, tako da se i dobro poznaju. Vjerujem da će se obojica publici predstaviti u pravom svjetlu i da će biti istinska pojačanja našoj momčadi. Marić je potpisao na pet, a Hajradinović na tri godine “

Uz dolazak dvojice novih, Osijek je dao i jedno izlazno zeleno svjetlo. Mladi Antonio Perošević zaigrat će s bivšim suigračem iz kluba Josipom Kneževićem u Puškaš Akademiji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.