Nogometašima Cibalije po 1000kn kazne

Nogometašima Cibalije po 1000kn kazne

Još teži udarac po džepu dobio je igrač Istre 1961 koji je zaradio dvije javne opomene na utakmici.

Disciplinska komisija je nakon provedenog postupka donijela odluku protiv momčadi HNK Cibalia zbog povrede kodeksa ponašanja nogometnih djelatnika.

Igrači Cibalije revoltirani sudačkim odlukama slikali su se sa prekriženim znakom HNS-a koji je držao fizioterapeut Goran Krolo nakon poraza u 19. kolu kod Intera u Zaprešiću i sliku objavili na društvenim mrežama.

M. Dabro Z. Filipović, F. Ikić, M. Karamarko, A. Kordić, D. Miličević, Z. Milić, L. Muženjak, S. Nevistić, M. Pervan, H. Plum, P. Rubić, T. Štrkalj, F. Vitaić i I. Zgrablić kažnjeni su svaki sa po 1000 kuna, dok je fizioterapeut G.Krolo kažnjen sa dva mjeseca zabrane obavljanja funkcije na utakmicama.

Osim Vinkovčana kazne su dobili i NK Istra 1961 od 10.000 kuna zbog paljenja 20-ak baklji domaćih navijača pri čemu su tri ubacili u teren na utakmici protiv NK Osijeka. Hajduk je za utakmicu sa Interom iz Zaprešića zbog svojih navijača dobio 15.000 kuna kazne zbog paljenja 26 baklji od kojih su 11 završili na atletskoj stazi i tri u terenu za igru.

Igrač Istre 1961 Kenan Hadžić kažnjen je s jednom utakmicom neigranja i 3000 kuna zbog isključenja na utakmici protiv NK Osijeka.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.