Nordsjeland odlučio obilježiti dan žena sa imenom Janice Kostelić na dresu

Nordsjeland odlučio obilježiti dan žena sa imenom Janice Kostelić na dresu

Hrcatski nogometaš za službene stranice kluba je rekao kako mu je upravo Janica Kostelić veliki bila veliki uzor u djetinjstvu i plemenitom gestom odati će priznanje jednoj od najvećih skijašica svih vremena

Danski prvoligaš sjetio se odlične ideje povodom međunarodnog Dana žena.

U nedjeljnom dvoboju 25. kola danske Superlige, Nordsjeland igra protiv lidera prvenstva FC Kopenhagena. Derbi danske lige ostati će obilježen tako da će igrači Norsjelanda istrčati s dresovima na kojima će na pozadini umjesto njihovih imena, pisati imena jednih od najvećih dama u povijesti svijeta.


Serena Williams, Caroline Wozniacki, Oprah Winfrey, Michelle Obama, Beyoncé tako će na jednu utakmicu zaigrati skupa nogomet, a mjesta će biti i za jednu veliku Hrvaticu. Naš Karlo Bartolac, desni bek pod ugovorom u Nordsjelandu za službenu stranicu kluba je rekao:

“Ona je najbolja skijašica u povijesti, a Hrvatica je baš kao i ja. O njoj se u mojoj zemlji pričalo kao i o najvećim nogometnim zvijezdama, a meni je bila jedan od najvećih uzora. Pokazala je da žene ni po čemu nisu slabije od muškaraca te da i one mogu pokretati svijet. Dan žena želim iskoristiti kako bih iskazao podršku ženama diljem svijeta koje, kao i Janica, žele ostvariti svoje snove. Baš kao što je ostvarila Janica i kao što sam ostvario ja, a to ne bi bilo moguće bez moje djevojke Irine. Ona mi je uvijek bila velika podrška. Ja ću biti i njoj i to je jedna od najljepših stvari koje u životu mogu napraviti”

Kao što ste primjetili, Karlo će istrčati s dresom koji će poviše njegovog broja dva imati ime Janice Kostelić! Jedne od najvećih skijašica svih vremena i Olimpijske osvajačice brojnih odličja. Upravo njezina priča o uspjehu služila je i služiti će još mnogima, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, kao nadahnuće svima koji se žele otisnuti u povijest i napraviti nešto značajno na ovom svijetu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.