LJEVORUKI TOP - RUKOMETNI DIJAMANT IZ NOVE BILE

Nova Bila ponovno ima velikog rukometnog talenta: Nikola Nevistić pozvan u kadetsku reprezentaciju BiH

Nova Bila ponovno ima velikog rukometnog talenta: Nikola Nevistić pozvan u kadetsku reprezentaciju BiH

NEVISTIĆ: "Rukomet mi je sve. Ne igram ga samo kad spavam, a tada ga sanjam!"

Višegodišnja tradicija rukometa u Novoj Biloj nastavlja živjeti kroz mladog 15-godišnjeg Nikolu Nevistića, kapetana i desnog vanjskog kadetske ekipe Rukometnog kluba „Nova Bila“, najperspektivnijeg sportaša općine Travnik za prošlu godinu i novog člana kadetske rukometne reprezentacije BiH.

Nakon pet godina treniranja, kazao nam je Nevistić, te titule najboljeg strijelca nedavno održanog turnira povodom dana općine Travnik, stigao je i poziv u reprezentaciju.

Smatram da su poziv u reprezentaciju i titula najperspektivnijeg sportaša općine Travnik rezultat svega što sam postigao u zadnjih pet godina, rekao nam je Nevistić.

Zadnjih dana nastoje očuvati tradiciju te rukomet promoviraju po lokalnim školama.

Odziv učenika od prvog do petog razreda je odličan. Nedavno smo formirali i žensku ekipu, a cijeli naš taj trud rezultirao je time da sad u juniorskim i kadetskim ekipama imamo 50 članova, kazao nam je Nevistić.

Klub radi na podizanju svih segmenata organizacije, pa su nedavno dobili i novu sportsku opremu, a pred mladim rukometašima su novi uspjesi u budućnosti, piše drukciji.ba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.