Novi kauboj: “U šoku sam, preko noći su mi se ostvarila dva sna”

Novi kauboj: “U šoku sam, preko noći su mi se ostvarila dva sna”

Krešimir Kozina potpisao je za Flensburg te postao članom hrvatske rukometne reprezentacije...

Dojučerašnji igrač austrijskog Alpla Harda Krešimir Kozina, rukometaš ponikao u našičkom Nexeu i riječkom Zametu, odjednom je postao ‘priča broj jedan’ u ovdašnjim rukometnim krugovima nakon što je u samo nekoliko tjedana potpisao za Flesburg, a potom i dobio poziv izbornika Željka Babića u najbolju selekciju Lijepe naše.

“Za mene je to bio veliki šok. Dobio sam poziv iz Njemačke, rečeno mi je da budem na sljedećem letu jer sam novi igrač Flensburga, a nije prošlo puno vremena prije no što je uslijedio poziv iz reprezentacije. U vrlo kratkom periodu ostvarila su mi se dva sna”, priča oduševljeni Kozina.

Prigoda je, dakle, stigla, a na njemu je samo da ju što bolje iskoristi. “Najvažnije je da sam dobio šansu i svaku ću sekundu iskoristiti na najbolji mogući način. Očekujem pobjede protiv Makedonije i Crne Gore, Hrvatska uvijek ide na pobjede”, prenosi SN. “Sad mi je bitno da se u Flensburgu prezentiram u najboljem svijetlu. Vidjet ćemo što će karijera donijeti u budućnosti, trenutačno je u prvom planu reprezentacija”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.