Novi predsjednik splitskog kluba: Hajduk vidim tamo gdje mu je mjesto, u borbi za osvajanje titula

Novi predsjednik splitskog kluba: Hajduk vidim tamo gdje mu je mjesto, u borbi za osvajanje titula

Novi predsjednik je istaknuo i kako prodaja mladih igrača Hajduka ne bi trebao biti trend.

Ivan Kos (34) na sjednici Nadzornog odbora Hajduka izabran je za novog predsjednika splitskog kluba, a u prvoj izjavi novinarima nakon izbora najavio je kako će se najprije angažirati na utvrđivanju financijskog stanja u klubu.

“Moram vidjeti što je s financijskim stanjem u Hajduku, koji su to problemi i u kakvom je stanju klub što se tiče likvidnosti, odnosno vidjeti stanje računa te dugoročnih i kratkoročnih obveza”, istaknuo je Kos.

Rekao je kako u budućnosti vidi Hajduk kao veliki klub i u emotivnom i u rezultatskom smislu te da će se u svojem radu zauzimati za tu viziju.

Hajduk vidim tamo gdje mu je mjesto, a to je u borbi za osvajanje titula jer navijači žive od naslova i to moramo vratiti”, poručio je Kos. Također je najavio kako će se zauzimati za razvoj infrastrukture i stvaranja vlastitog igračkog kadra dodavši kako prodaja mladih igrača Hajduka ne bi trebao biti trend.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, iz Basela gdje se nalazi  na sjednici Izvršnog odbora Uefe,  poželio  je novom predsjedniku Hajduka sve najbolje na novoj poziciji:

Čestitam Ivanu Kosu na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo obrazovanje i karijera sugeriraju da će uspješno nastaviti financijsku konsolidaciju kluba. No, još više me veseli što je osoba koja ima nogometno iskustvo i dolazi iz nogometne obitelji pa vjerujem da će se fokusirati na travnjak i stvaranje Hajduka koji će biti natjecateljski konkurentan Dinamu i Rijeci, što klub takvog renomea i grad Split sigurno zaslužuju. Svom sugrađaninu želim puno sreće i uspjeha, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za razgovor i suradnju.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.