Novi trener Milana: “Želim da nas se protivnici boje”

Novi trener Milana: “Želim da nas se protivnici boje”

Siniša Mihajlović optimističan je uoči početka svoje avanture u Milanu...

Siniša Mihajlović i službeno je predstavljen kao novi trener AC Milana. Srbijanski strateg rođen u Vukovaru na klupi rossonera zamijenio je Pippa Inzaghija, a glavni bi mu cilj u nadolazećoj sezoni trebalo biti vraćanje Milana na europske travnjake.

“U Italiji ne postoji ambiciozniji projekt od Milana”, uvodno je kazao Mihajlović. “Velika mi je čast biti ovdje, radi se o nečem uistinu posebnom. Cilj mi je pobjeđivati iz utakmice u utakmicu i želim da nas se protivnici boje na terenu.”

Otkrio je Mihajlović i formaciju koju će ‘implamentirati’ svojoj momčadi. “Igrat ćemo 4-3-2-1”, otkrio je te prepustio riječ predsjedniku Silviju Berlusconiju.

“Uvjereni smo da je upravo Mihajlović pravi izbor. Ima karizmu, a u Sampdoriji je pokazao koliko zna. Razumije nogomet i pravi je vođa. Također, pokazao je da protivnike detaljno i temeljito proučava, što je također vrlo važno. S momčadi koju imamo, možemo i do naslova”, optimističan je predsjednik.

Za kraj se osvrnuo i na priču oko izgradnje novog stadiona. Milan bi kroz određeno vrijeme trebao izgraditi vlastiti ‘nogometni hram’, no sada su se pojavile i informacije kako je čitav projekt na rubu ‘egzistencije’.

“Velike momčadi imaju vlastite stadione. Sada je pravo vrijeme da krenemo naprijed. Imamo otprilike deset ponuda za pomoć u izgradnji novog stadiona. Ne znam kad ćemo točno krenuti u projekt, ali bit će uskoro”, poručio je Berlusconi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.