O budućim nogometnim generacijama pričalo se na forumu u Meksiku

O budućim nogometnim generacijama pričalo se na forumu u Meksiku

`O novim, mladim generacijama nogometaša, njihovom razvoju, načinima pronalaska mladih, talentiranih igrača, kako od njih napraviti svjetske zvijezde, odnosima klubova i akademija te napretku njihovih razvojnih programa za mladež´jedan je od panela ovog foruma, a riječ je vodio predsjednik HNS Davor Šuker

U Meksiku je ovih dana održan Američki forum u organizaciji Soccerexa, a na panelu o nogometnim generacijama koje dolaze i kako ih pravilno usmjeriti sudjelovao je i predsjednik HNS-a Davor Šuker. Američki forum u organizaciji Soccerexa organizira brojne događaje kako bi povezao svjetsku nogometnu industriju, prikupio potrebne informacije i kako bi čelnici i pripadnici iste razmijenili razmišljanja i iskustva.

U 2016. godini Soccerex organizira četiri konferencije na četiri različita kontinenta kako bi predstavnicima svjetske nogometne industrije približio umrežavanje i poslovne prilike koje nogometna industrija nudi.

Uz Meksiko gdje je ovih dana održan Američki forum, Svjetska konvencija održat će se u rujnu u Manchesteru, dok će preostala dva foruma biti održana u Jordanu i Gani.

Na tim se konferencijama okupljaju brojne nogometne legende i dužnosnici, a u Meksiku su sudjelovali i ikona Real Madrida Raul Gonzalez te Fernando Sanz, proslavljeni argentinski igrač i trener Jorge Valdano, povjerenik MLS-a Don Garber, bivši trener Liverpoola i čelnik Red Bullovog odjela Global Soccer Gerard Houllier, nekadašnji vratar i današnji izbornik reprezentacije SAD-a U-19 Brad Friedel te stručnjaci u nogometnom marketingu Adolfo Bara i Gary Hopkins.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.